sâmbătă, 21 martie 2015

Despre Noi !


In loc de carte de vizita :

Sa facem cunostinta cu prima pagina a acestui blog incercand in prima parte sa ofer cateva informatii despre mine si acest blog .
Numele meu este Gheorghe Porneala si reprezint in calitate de director Vanzari  Compania SC Contabexpert Srl .
In acest blog intentionez sa abordez teme despre : experienta mea profesionala , vanzari , contabilitate , resurse umane , esecuri si realizari personale .
Consider ca este timpul sa impartasesc si altor persoane cunostinte atat teoretice cat si practice despre subiectele de mai sus .
Esti sigur ca le stii pe toate ?
Eu nu ... invat pe zi ce trece , am facut multe greseli , am avut esecuri si succese , am fost atat in varful piramidei cat si jos , dar de fiecare data am luat-o de la inceput .
Important pentru mine a fost " ca nicioadata nu am facut aceeasi greseala " tot timpul alte greseli , iar fiecare greseala , esec mi-au adus intotdeuna plus valoare .
Compania Constant Contabexpert srl este o companie de contabilitate si expertiza contabila cu o traditie din 2007 , membra a CECCAR - Bucuresti avand ca scop " intotdeuna sa se ingrijeasca de clientii pe care ii are in prezent dar  si pentru viitorii clienti de Profitul acestora sa fie cat mai mare , astfel incat sa fie extrem de multumiti de serviciile oferite "

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu